Diagnose-iconBosch storingsdiagnose

Storingsdiagnose

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwinggeluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen.

Kom dan vooral snel langs bij AutoCrew Stadskanaal, want doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de fout zit en wat er moet gebeuren. Deze service treft u in lang niet elke autogarage aan, maar bij AutoCrew Stadskanaal wel! Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto’s biedt Bosch alle AutoCrew-garages de meest geschikte diagnose apparatuur. Onze computers helpen iedere fout snel en probleemloos op te sporen en ons vakkundig personeel helpen u weer snel op weg.

Maak een afspraak bij uw AutoCrew-garage.